Je luistert naar

Titel

Artiest


Een nieuwe website

Geschreven door op 09/24/2019

Het is zover Radio 1224 gaat mee met de tijd en heeft een volledig nieuwe website. De speler is naar boven verhuist en gaat gewoon met je mee als je door onze website surft. Lukt dat niet of wil je ook naar een andere website kies dan de pop-up radio dan kunt je blijven genieten van Radio1224 terwijl je over het internet surft of gewoon een mail wil versturen. De komende weken zullen er nog zaken toegevoegd worden zoals, Jingles, fragmenten van programma’s en voor de liefhebber wordt er uitgebreid verteld over onze zender. Dus genoeg redenen om terug te komen!


Reacties van luisteraars

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet op de website te zien zijn.Velden met * zijn verplicht


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: