Je luistert naar

Titel

Artiest


Dj Ben / Dj


Dj Ben programma's

Hallo Luisteraar,

Mijn naam is Ben geboren op 1 juni 1966, ik heb 2 volwassen zonen en een vriendin die in Eindhoven woont.

Ik werk momenteel voor een internationaal bedrijf aan de websites voor Europese klanten.
Dat houdt in dat ik met veel mensen uit binnen en buitenland samenwerk en zo veel te weten kom over de cultuur en hoe daar met internet wordt omgegaan erg leerzaam en natuurlijk ontzettend leuk om te doen.

Andere hobby’s zijn onder meer het spelen van improvisatie theater bij de Nijmeegse theatergroep Achter de indruk.  Ik bezoek graag musea en op reis en dan vooral waar het lekker warm is.
Muziek is altijd om mij heen, vanaf het moment dat is op sta tot ik slapen ga, muziek kan je vrolijk, melancholisch, troosten en gelukkig maken, het juiste liedje op het juiste moment is wat mij gelukkig maakt. Ik ben gek op kleinkunst en nederpop muziek, zoals Maarten van Roozendaal, Theo Nijland, Bram Vermeulen en Jeroen van Merwijk maar ook Jimi Hendrix kan ik zeer waarderen. Door radio 1224 ben ik ook nieuwe artiesten gaan ontdekken zoals Paul Severs een cultheld in België maar hier niet zo bekend. Ik heb gelukkig een brede muzieksmaak en kan altijd wel iets van een bepaald genre waarderen.
Ik ben bij Radio 1224 terecht gekomen door dj Bart Bonzo, wij hebben in het verleden samengewerkt, ik hoorde hem op radio 1224 en heb me aangemeld, lang verhaal kort nu draai ik op radio 1224 op maandag van 20:00 tot 22:00 uur.

Bens fijne platen parade zegt het eigenlijk al, ik draai fijne platen die lekker in het gehoor liggen of een mooie boodschap hebben. Luisteraars kunnen alles aanvragen als het maar een fijne plaat voor ze is of een goed verhaal erbij, dus dat kan alles zijn. Het enige vaste onderdeel van mijn programma is het nummer Christoffel van Maarten van Roozendaal, dit nummer draai ik altijd als laatste nummer om de luisteraars als afsluiter het mooiste lied ” naar mijn mening” te laten horen.

Mijn studio staat in Nijmegen, ik gebruik een hercules universal dj apparaat een Mac met virtual DJ en voor de stem een TC.Helicon Voicelive Play met een Sennheiser Evolution 835s microfoon. Dan voor het uitzenden van het signaal een HP Laptop met de bijbehorende software Stereotool en Butt en hier komen ook de verzoekjes op binnen.

Het fijne van Dj zijn bij Radio 1224 is dat je kunt uitzenden vanuit huis, je hoeft niet te reizen, je kunt mensen bij je thuis uitnodigen om mee te doen aan je programma en natuurlijk je kunt werken met je eigen apparaten die je goed kent en de instellingen kunt laten staan na een uitzending, het lijkt me wel een keer leuk om vanaf locatie uit te zenden met alle Dj’s.
Voor de uitzending zet ik 1 nummer klaar en dan gaat het vanzelf, de leukste uitzendingen zijn spontaan en verzoekjes zijn altijd welkom. Dus als je luistert en je wil jouw plaatje horen vraag het hier aan


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com