Je luistert naar

Titel

Artiest


PlusRadio / Dj

Stel jezelf eens voor aan de luisteraars..
Mijn naam is Ton en ik ben een plusser die nog lekker dagelijks bezig is met de verzorging van administraties en fiscale zaken voor het MKB en ZZP’ers, als belastingconsulent. Ik ben alleenstaand na het overlijden van mijn vrouw die vele jaren MS patiënte was en verder heb ik een lieve dochter en ben de trotse opa van twee lieve kleinkinderen.

Wat betekent muziek voor je en van welke muziek hou je?
Ik luister heel veel naar muziek, heb ook veel cd’s en platen, luister veel naar de radio en kijk weinig televisie. Het mooie van Radio 1224 is dat je zoveel gezellige muziek hoort en dat maakt mij blij.

Hoe ben je ooit begonnen als DJ en bij 1224 terecht gekomen?
Toen ik achttien jaar was ben ik begonnen bij een ziekenomroep en deed daar van alles, techniek, presentatie, en verzoekjes ophalen voor de mensen in de ziekenhuizen en ouderencentra. Daarna hebben ze mij gevraagd een programma op te zetten bij een van de grootste lokale omroep in het land, de WOS en daar verzorg ik wekelijks het zondagmorgen programma Plusradio.

Je studio.
In een kleine ruimte in mijn woning heb ik in een hoekje een studio ingericht, met een drietal pc’s, een voor de stream van het programma en daarnaast staan een tweetal pc’s met muziek die ik gebruik voor mijn programma’s.

Hoe vindt je het om vanuit huis te draaien.
Ik ben er ontzettend blij mee om op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan de programmering van Radio 1224.
Zet je van te voren een lijst met muziek klaar voor je uitzending?
Ik ben een perfectionist en dat betekent dat ik altijd een bepaalde opbouw wil hebben van de muziek die ik graag voor de luisteraars van Radio 1224 wil draaien en daarnaast hoop ik ook in het programma de aangevraagde platen door luisteraars voor hunzelf of een ander, te mogen draaien.WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com